DIANA este o companie românească de succes, ce își consolidează o poziție competitivă pe o piață exigentă și în continuă schimbare. Compania DIANA a fost fondată la 30 aprilie 1991 și care astăzi se află în topul abatoarelor din România, dar ocupă și un loc important în topul producătorilor de preparate din carne cu capital 100% românesc.
Porc: 60 capete/oră
Vită 30 capete/oră
Ovine 50 capete/oră
Tranșare: 220 tone/săptămână
Abator DIANA
Sală tranșare abator DIANA
Sală tranșare abator DIANA
Tunel refrigerare carcasă porc
Fabrică Produse și Preparate din carne:
150 tone/ săptămână
Ambalare – Carne tocată / Carne preparată:
210 tone/ saptămână
Zonă vidare preparate din carne
Sală de umplere preprate din carne
Depozit produse finite
Sală Tocare Carne
Compania DIANA deține din anul 2000 o fermă de bovine în localitatea Mihăești, județul Vâlcea. În prezent ferma cuprinde peste 500 de capete de bovine, vaci de lapte, sau bovine tinere la îngrășat, pentru abatorizare.
Bovine
Cele 500 de bovine au la dispoziție pășuni întregi pentru a se plimba în voie și sunt hrănite doar cu furaje naturale. Facem totul cu pasiune, iar acest lucru se vede și în modul în care îngrijim animalele!
Magazinele DIANA sunt o rețea românească de magazine, prezentă în topul Local Key Accounts și cu experiență de peste 30 de ani în retail.
Magazine
Cu o sortimentație variată ce acoperă toate necesitățile de zi cu zi ale consumatorilor, dar și cu o gamă extinsă de produse și preparate din carne DIANA, rețeaua cuprinde în prezent 72 de magazine în județele: Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeș, Dâmbovița și Olt.
DIANA gourmet a luat naștere din dorința de a deschide în Râmnicu Vâlcea primul magazin dedicat exclusiv produselor alimentare premium și bio.
Principalul scop al Fundației „Mitică Crăciunescu” este să ducă mai departe viziunea și misiunea celui care ne-a inspirat de-a lungul scurtei sale vieti.